Percy’s Schoolreisje Agenda

Percy’s Schoolreisje Agenda 2020

Beste mensen van het goede leven, hieronder vind je de verschillende datums van Percy’s Schoolreisje 2020!

In deze video vertel ik wat meer over wat ‘Percy’s Schoolreisje’ inhoud

Dit is de agenda in het kort (ik blijf hem aanvullen):

16 feb – Expositie Het Derde Rijk

** afgelast om COVID-19** 21 maart –Camper Expo Houten

24 mei – Louwman Museum Den Haag

13 juni – Efteling Tour (met @efteling_memes)

15 augustusDutch National Cigarbox Festival (Met Henri)

Ik hoop je bij een van de vele uitjes dit jaar te zien!

CHEERS,
Percy

– – –

Design Museum Expo Het Derde Rijk

Hoe kon het zo zijn dat zoveel miljoenen mensen achter een persoon als Hitler gingen staan? En kan dat ooit weer gebeuren? Daarvoor heb je een sterke ideologie nodig met de daarbij horende designs en propaganda. Daar gaat deze zeer bijzondere expositie over. Dat wil ik zien ūüôā

Wanneer: Zondag 16 februari 2020. Verzamelen tussen 10:00 en 10:30 bij de ingang van het museum.

Waar: Design Museum Den Bosch, De Mortel 4 ‘s-Hertogenbosch

Tickets: Er is veel vraag naar het deze expo, dus erg druk. Daarom moet je van tevoren een ticket bestellen met een tijdsslot. Kies voor de tijd 10:30 Р11:00. Kaarten kan je hier kopen.

– – –

Camper Expo 2020

Zoals je weet wil ik heel graag een camper. En om mijn droom in werkelijkheid ’te zien, te voelen’ wil ik campers gaan kijken bij de camperexpo. Erwin Schouten hoorde dit en hij zei: “Ik ga mee, want ik wil ook een camper!” Dus daar gaan we dan… Ga je mee?

Wanneer: Zaterdag 21 maart 2020. Verzamelen om 10:30 bij de ingang.

Waar: Expo Houten (Camper Expo), Meidoornkade 24 Houten

Tickets: Als je via deze link met de coupon NKC20 een kaart reserveert is het gratis. Aan de deur betaal je 15 euro.

– – –

Louwman Museum

Laatst zat ik koffie te drinken met alom goede gozer en auto liefhebber Jelle D’Hulster uit Belgie¬†en hij zei: “Als je naar het Louwman Museum gaat dan ga ik graag mee!” Dus ik zei: “Top! Maken we er een schoolreisje van.” In mei gaan we cale

Wanneer: Zondag 24 mei.

Waar: Louwman Museum Den Haag, Leidsestraatweg 57 Den Haag

Tickets: Museumkaart gratis. En anders vind je hier de prijzen (Van tevoren bestellen is niet nodig)

– – –

Efteling

Ik sprak laatst Joe van¬†@efteling_memes¬†en toen maakte ik de grap: “Jullie weten zoveel van de Efteling, kunnen we niet een keer een schoolreisje organiseren en dat jullie wat vertellen over de Efteling?” En ja, dat vonden ze helemaal leuk! Ga je mee schreeuwen in de Droomvlucht?

Wanneer: Zaterdag 13 juni.

Waar: Efteling, Europalaan 1 Kaatsheuvel

Tickets: Marielle de Leeuw (Vriendin van mij die ook mee gaat) heeft 12 kortingskaarten. Wacht even met kopen van een ticket. Informatie volgt nog.

– – –

Percy’s Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor mijn persoonlijke mailing dan blijf je up to date van de uitjes.

– – –

Gelukkig hebben we de foto’s nog ūüėÄ