Percy’s Levensplan

Percy en Iris Levensplan

Fase 1 – (2020)

Iris Naturaliseren (Nederlander worden)

Zodat ze alle rechten heeft als een Nederlander wat ze nu niet heeft. Ze kan bijvoorbeeld nu geen hypotheek aanvragen omdat ze buitenlander is.

Ook willen we dat ze Nederland word zodat we haar familie naar Nederland kunnen halen mocht de relatie tussen China en Taiwan escaleren in oorlog.

Haar ouders weten niet dat wij dit voor ze doen, maar het is handig om die optie altijd te hebben.

Trouwen met Iris

Ik mag nu voor drie maanden in Taiwan verblijven per jaar op een toeristen visum. Echter zouden we misschien wel eens langer willen blijven. Door te trouwen in Nederland ziet Taiwan ons als echtpaar en kunnen we daar ook trouwen, waardoor ik langer in Taiwan mag verblijven.

Ik moet dan wel het leger in (dienstplicht) maar ik zal worden afgekeurd om mijn handicap.

Ieder nadeel heeft zijn voordeel…

Rijbewijs voor Iris halen

Iris heeft haar rijbewijs behaald in Taiwan en die moeten we even omzetten naar een Nederlands rijbewijs. Ook moet ze een paar lessen nemen om weer te wennen aan het auto rijden.

Auto rijden geeft haar veel vrijheid in bewegen en het is ook handig als ik te moe ben om te rijden of naar het ziekenhuis moet. Dan kan zij rijden.

Later als we een camper hebben is het ook handig als er twee mensen kunnen rijden ipv een.

Hondje nemen (Boston Terriƫr)

Al drie jaar denk ik erover om een hondje te nemen. Ik vind honden geweldig! Zoveel levensvreugde geeft zo een dier, ongekend.

Een hond zal ook goed voor mijn gezondheid zijn aangezien ik naar buiten moet om ermee te wandelen. Ook goed voor de longen!

Een hond geeft ook ritme in het leven, iets wat ik als YouTuber niet heb. Ik kan mijn eigen tijd indelen. Dat is een voordeel maar ook een nadeel. Een hond zorgt voor ritme.

Als we op reis gaan naar Taiwan dan hebben we genoeg familie die nu al aangeeft dat ze graag willen oppassen! Dus dat is geregeld.

Twee schaalbare verdienmodellen hebben

Het liefst verdien ik zelf geld dan geld te krijgen van de overheid (WAJONG).


 

Fase 2 – (2020 t/m 2025)

We hebben een huis gekocht zonder hypotheek.

Totaal hebben we meer dan zeven verdien modellen ontwikkeld.

We overwinteren ieder jaar in een warm land (Taiwan?).

 


 

Fase 3 – (2025 t/m 2030)