Ik Stop Ermee…

 

Dames en heren, jongens en meisjes:

Ik stop met deze site.

Voor een maandje 😉

Velen van jullie staan momenteel in de file op weg naar een camping in Frankrijk of liggen met de transistor radio ergens in het buitenbad.

Het is namelijk zomer.

Het is komkommer tijd.

Van 0 naar 2000

Afgelopen jaar is deze site van start gegaan met twee lezers. Ik en mijn moeder.

Ik had geen flauw idee waar de site over zou moeten gaan, ik ben gewoon begonnen. Iets dat ik wel vaker doe en mij vele keren in de problemen heeft gebracht.

Behalve deze keer…

De site ging van twee unieke bezoekers per maand naar 2500 afgelopen maand. Dat is niet schokkend veel, maar voor iemand die net begonnen is is dat zeker niet verkeerd!

Ik vind het helemaal mooi.

Waarom ik je dit vertel? Omdat ik verhuegd ben met deze groei en daarom heb besloten dat wat ik nu doe op deze site mijn toekomst is.

Ik word namelijk heel gelukkig als ik men weer aan het lachen krijg. Ik word ook heel gelukkig als jullie mijn e-mail programma plat bombarderen met prachtige verhalen. Als ik dan ook nog eens mag horen dat mijn artikelen je enigszins inspireren… ja, dan is dat wat ik wil doen met mijn leven.

Ik vind het helemaal mooi!

I’ll Be Back

Terwijl iedereen komkommers aan het eten is neem ik even een break. Ik zal de tijd gebruiken om te ‘reflecteren’ over deze site. Om op adem te komen. Ik wil de komkommer tijd gaan gebruiken om me te focussen op waar deze site ECHT over gaat.

Dat wil ik verduidelijken. Voor jou, voor de nieuwe bezoekers en voor mijzelf.

Wees niet bang, veelal blijft hetzelfde.

De teksten zullen net zoveel spelfouten bevatten als anders, Natali zal iedere week een prachtige illustratie bij de artikelen maken zodat jij als lezer niet direct afhaakt bij het zien van zoveel tekst.

En de podcast blijft ook!

Sterker nog; de podcast zal binnenkort te vinden zijn in iTunes! Yup, ook voor Android.

Eind augustus, begin september ben ik weer bij je terug. Zo nu en dan post ik nog wel wat op mijn Facebook pagina (check de Facebook pagina hieerrrrr) en half augustus ben ik helemaal even van de kaart.

Dan zit ik een weekje in Limburg. Bij de nonnen. Te chillen met mijn zen kameraden. Gezellig!

Alhoewel.. We mediteren ons vijf dagen helemaal scheel en het is de bedoeling dat er niet gepraat word. Iets dat ik erg moeilijk vind, maar me altijd enorm bevalt!

Hier ga ik heen:

kloosterlimburg

Ik kijk er enorm naar uit om even ECHT helemaal weg te zijn… Foto’s en video’s zullen zeker volgen.

Dat later.

Voor nu; geniet lekker van de zon beste mensen. Pas op dat je je tong niet verbrand aan een shaslick en als je net als ik gewoon aan het werk bent… veel succes.

DOEI!
Percy

–  –  –

Percy’s mailing

Join Percy’s ‘clubbie’ van toffe mensen en ontvang nieuwe artikelen, videos + boeken en documentaire tips geheel gratis in je mail!

Vul hieronder je mail adres in. Tof dat je van de partij bent!

[thrive_leads id=’10741′]

– – –

Bedankt voor het delen van dit artikel!

 

Bekijk de vlogs van Percy en Iris op het YouTube kanaal


Posted

in

,

by

Tags: