Een Korte Handleiding Voor de Feestdagen

 

Beste lezers. Het is bijna zover. Kerst en Oud en Nieuw. Prachtige feestdagen waar we ons weer helemaal gaan vol stampen met allerlei lekkernijen. En dat is fijn.

Maar ik wil je ook nog even herinneren aan het volgende.

Zie de feestdagen ook als een gelegenheid om af te remmen. Om even te stoppen met wat je normaal bezig houd. Wat dat ook mag zijn. Even niet werken, even niet druk maken om van alles en nog wat, even niet mopperen. Nope.

Nu even niet.

Het is tijd om samen te zijn met de mensen die je dierbaar zijn. Om lekker met elkaar te eten of een bordspel te spelen. En wat als je alleen bent deze kerst? Geniet dan van het alleen zijn. Met volle teugen. Geniet ervan dat je nu even niet sociaal hoeft te doen. Geniet ervan dat je twee volledig vrije dagen hebt om te doen wat jij wilt. Mooi toch?

Vergeet Serieus Request, vergeet Wham en Mariah Carey, vergeet al die zoetsappige reclames op tv…

Wees samen. Wees alleen. Het maakt niet uit. Geniet van de feestdagen want ze zijn zo voorbij.

Wat Iris en ik gaan doen met kerst en oud en nieuw? Waarschijnlijk lekker thuis zijn. Ik zit weer eens aan een zware antibiotica kuur omdat ik griep en een longontsteking heb. Vorige week was een zeer zware week toen mijn oma overleed. Emotioneel en fysiek.

Thats Life.

Anyway. Ook ik ga even afremmen. Even genieten van ‘niet hoeven’. Omdat het kan, en omdat het moet (van mijn dokter haha).

Beste lezer… Ik wil je bedanken voor een geweldig eerste jaar van deze site. Dank voor je vertrouwen, dank voor het lezen en ik hoop dat je iets aan mijn artikelen gehad hebt.

Voor nu:

“HO HO HO MERRY CHRISTMAS!”

–  –  –

Percy’s mailing

Join Percy’s ‘clubbie’ van toffe mensen en ontvang nieuwe artikelen, videos + boeken en documentaire tips geheel gratis in je mail!

Vul hieronder je mail adres in. Tof dat je van de partij bent!

[thrive_leads id=’10741′]

– – –

Bedankt voor het delen van dit artikel!

 

Bekijk de vlogs van Percy en Iris op het YouTube kanaal


Posted

in

,

by

Tags: