Een Korte Handleiding Voor de Feestdagen

 

Beste lezers. Het is bijna zover. Kerst en Oud en Nieuw. Prachtige feestdagen waar we ons weer helemaal gaan vol stampen met allerlei lekkernijen. En dat is fijn.

Maar ik wil je ook nog even herinneren aan het volgende.

Zie de feestdagen ook als een gelegenheid om af te remmen. Om even te stoppen met wat je normaal bezig houd. Wat dat ook mag zijn. Even niet werken, even niet druk maken om van alles en nog wat, even niet mopperen. Nope.

Nu even niet.

Het is tijd om samen te zijn met de mensen die je dierbaar zijn. Om lekker met elkaar te eten of een bordspel te spelen. En wat als je alleen bent deze kerst? Geniet dan van het alleen zijn. Met volle teugen. Geniet ervan dat je nu even niet sociaal hoeft te doen. Geniet ervan dat je twee volledig vrije dagen hebt om te doen wat jij wilt. Mooi toch?

Vergeet Serieus Request, vergeet Wham en Mariah Carey, vergeet al die zoetsappige reclames op tv…

Wees samen. Wees alleen. Het maakt niet uit. Geniet van de feestdagen want ze zijn zo voorbij.

Wat Iris en ik gaan doen met kerst en oud en nieuw? Waarschijnlijk lekker thuis zijn. Ik zit weer eens aan een zware antibiotica kuur omdat ik griep en een longontsteking heb. Vorige week was een zeer zware week toen mijn oma overleed. Emotioneel en fysiek.

Thats Life.

Anyway. Ook ik ga even afremmen. Even genieten van ‘niet hoeven’. Omdat het kan, en omdat het moet (van mijn dokter haha).

Beste lezer… Ik wil je bedanken voor een geweldig eerste jaar van deze site. Dank voor je vertrouwen, dank voor het lezen en ik hoop dat je iets aan mijn artikelen gehad hebt.

Voor nu:

“HO HO HO MERRY CHRISTMAS!”

– – – – –

Hoi! Mijn naam is Percy.

Mijn leven is GIGA veranderd toen ik de ‘juiste gewoontes‘ begon te implementeren die ik ‘leerde’ van mijn grote voorbeelden zoals Steve Jobs, Jim Rohn en Benjamin Franklin.

Welke vijf gewoontes dat zijn wil ik je graag in-depth laten zien:

Download hier de gewoontes die voor Percy groots impact hadden >>

 

Bedankt voor het delen van dit artikel!

 

Bekijk inspirerende videos van Percy op zijn YouTube kanaal